yoga teacher training 2023


meet our facultyYoga teacher training 'an integrated approach'

Ben je toe aan een verdieping van je yoga practice? Wil je op persoonlijk vlak de diepte in? Wil je je kennis en ervaring delen en dienstbaar zijn in de ontwikkeling van anderen? Meld je dan aan voor onze Yoga Teacher Training ’23/24!¬†

Onder leiding van onze ervaren docenten ga je op weg naar verbinding, autonomie, wijsheid en kracht. In 9 weekenden en een 6- daags retreat wordt je opgeleid tot professioneel yogadocent met vertrouwen in jezelf. Je krijgt diverse tools in handen om je reis  voort te zetten. Deze opleiding zal je toewijding aan je yoga practice en je pad van zelf ontwikkeling verdiepen. Ook als je niet van plan bent om les te gaan geven kun je door deze opleiding een mooie transformatie doormaken en magie gaan ervaren.

De opleiding heeft een Integrated Approach, dat betekent dat we elementen uit Jivamukti Yoga, Hatha Yoga en het 8- voudig pad van Patanjali als basis gebruiken. Door deze approach zul je een solide basis voor je yogapad leggen waarbij Filosofie, Anatomie en Didactiek bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast besteden we aandacht aan het chanten en spelen van mantra’s op het harmonium zodat je vanuit deze mystieke soundvibraties kan doordringen op diepere lagen.

We verwachten dat je enige tijd aan yoga doet en per maand minimaal 4 lessen volgt bij The Yoga Home of bij Martine, en deelneemt aan de Kirtan avonden. Door de 4 mentor groepen is er veel persoonlijke aandacht waarbij Esther, Martine, Leon en Francis je begeleiden op je yogapad.

“The best way to learn is to teach”.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuws over de Teacher Training? Vul dan vast je gegevens in: