Rianne

yin teacher

“You find peace not by rearranging the circumstances of your life, but by realizing who you are at the deepest level.” – Eckhart Tolle

  • To me yoga is calming the mind, in order to figure out who I am. “Yoga’s Chitta Vritti Nirodhah”

 

  • Rianne  is enthusiastic, sensitive and down to earth, her classes are caring, connecting and reflective.

Al heel wat jaren geleden maakte ik voor het eerst kennis met yoga. Ik was na de eerste les meteen enthousiast. Aanvankelijk volgden mijn beste vriend en wederhelft Adrie en ik één les per week en dat werden er al vrij snel twee. Daarna duurde het niet lang voordat we dagelijks op de yogamat stonden. We raakten namelijk zeer geïnspireerd door de helende effecten van yoga op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. We beseften hoe prettig het is om minder in gedachten te zijn, maar meer bewust aanwezig te zijn in het hier en nu. Om onze eigen practice te verdiepen hebben we de Yin Yoga docentenopleiding bij José de Groot gevolgd en de Ashtanga Intensive Teacher Training.

Ik vind het belangrijk om de lessen op een rustige, warme, heldere en compassievolle manier te geven. Door persoonlijke aandacht gaan we samen op zoek naar jouw mogelijkheden. Ik bied je de ruimte om je bewust te worden van je fysieke sensaties, je grenzen, je emoties, je gedachten en de kracht van je ademhaling. Mijn doel is je te stimuleren tot het ontdekken, versterken, vertrouwen en bovenal het accepteren van jezelf. Je bent namelijk goed zoals je bent!