The Yoga Home Retreat

27 september t/m 1 oktober

In de midweek van 27 september tot en met 1 oktober organiseren we weer een Yoga Home retreat in Nederland, op natuurcamping BlueWoods van Sylvia & Manfred in Liempde! Ga je mee?

Deze midweek is een fijn cadeau aan jezelf! Vijf dagen kamperen in het groen waar je niets dan natuur ruikt, ziet, hoort en voelt. In de BlueWoods boerderij is een grote yoga-shala en naast de boerderij een grasveld voor buitenyoga. Op het terras met vuurplaats en in de gezellige huiskamer zullen we samen genieten van lekkere vegan maaltijden!

Dompel je onder in 5 dagen vol met Jivamukti Yoga lessen van Francis en Esther, Lea Asja Pagenkemper (uit Berlijk) en Karo Tak (uit Amsterdam), meditatie, Kirtan bij het kampvuur, Native Flute met Liesbet Leroy en andere fijne activiteiten! Mocht je het fijn vinden, dan heb je de mogelijkheid om tijdens het retreat een massage te boeken met Latoya of Anneke!

Aankomst is op maandag 27 september vanaf 16.00 uur waarna we samen de midweek starten wat lekkers en een kopje thee. Op vrijdag 1 oktober sluiten we het weekend om 17.00 uur weer samen af met thee en wat lekkers. De kosten voor het programma dat wij als The Yoga Home aanbieden is 625 Euro per persoon. Dat betreft alle lessen, meditatie en Kirtan, alle maaltijden (met onbeperkt water en thee), het gebruik van de BlueWoods faciliteiten en een staanplaats op de camping (met eigen kampeermiddel).

De eventuele bijkomstige kosten voor je overnachtingen hangt af van de keuze die je zelf maakt.

De volgende prijs is voor 4 nachten:

  • Yurt (4p) , trekkershutten (2p) of paalwoning (2p) betaal je 120 Euro p.p

Misschien vind je het leuk om één of meerdere nachten extra op de camping van Sylvia & Manfred bij te boeken, dat kan ook!

We hopen dat je blij wordt van dit idee en het jezelf gunt om een paar dagen uit te pluggen en bij te tanken in een heerlijke groene omgeving met fijn gezelschap!

Als je interesse hebt en je wilt aanmelden kan dat via de Eversports app, of op de website onder JOIN A CLASS en scroll daarvoor in het rooster menu naar “Prices” (of “Shop” op mobiel) en vind daar het Retreat bij onder producten!

Laat ons dan ook weten hoe je wilt overnachten (tent, camper, trekkershut, paalwoning) en evt. met wie samen, dan geven wat dat door aan Sylvia & Manfred van BlueWoods zodat zij contact met je kunnen opnemen voor de boeking van je campingplek.

BueWoods ligt op zo’n 20 minuten rijden van Eindhoven. Natuurlijk hopen we dat jullie zoveel mogelijk carpoolen, of beter nog; kom samen met de fiets!

Super als je erbij bent, bij onze eerste The Yoga Home Retreat!

Lieve groetjes van het The Yoga Home team, See You x

The Yoga Home: www.theyogahome.nl/ info@theyogahome.nl

BlueWoods: www.bluewoods.nl/ info@bluewoods.nl/ Gemondesestraat 8, 5298 NZ Liempde

TERUGBLIK EERST THE YOGA HOME RETREAT

“Wat een prachtige foto’s, fijne herinnering, thanks!💕🙏🏻💕

“Wat een geweldige foto’s en filmpjes. Het was echt FANTASTISCH 😘🥰❤️

“Wat een mooie foto’s 😍 en filmpjes 😬👌🏼

Dankjewel lieve allemaal. Ik heb zó genoten en kijk nu al weer uit naar de volgende keer😄🙏🏼💖🤗

“Het was een top weekend, ik heb ervan genoten. Dank jullie wel allemaal.

Liefs met een dikke knuf 💖💝💗

♥️full of gratefulness!! Ik hou van jou allemaal beautiful souls 🧞‍♂️🐮💕🌳🧘‍♀️ thank you for this 🙏

Looking forward to the next time!!!”

“Het was heerlijk om met zo’n groep lieve, warme mensen samen te zijn! Wat een fijne energie! Dankbaar om daar deel van uit te mogen maken. 🙏❤️

“Thuiskomen was wel even slikken, heimwee naar dit mooie weekend en gezelschap. Gelukkig veel herinneringen en liefde meegenomen. Dank aan iedereen ❤️🤗

“Weekend kwam op het perfecte moment, ik kan er weer ff tegen !Thank you all 😍😘