Eerste The Yoga Home Weekend Retreat

RETREAT IS VOL GEBOEKT! ​

Het weekend van 18- 19-20 juni organiseren wij onze eerste The Yoga Home retreat in Nederland, op natuurcamping BlueWoods van Sylvia & Manfred in Liempde! Ga je mee?

Dit weekend is een fijn cadeau aan jezelf! Drie dagen kamperen in het groen waar je niets dan natuur ruikt, ziet, hoort en voelt. In de BlueWoods boerderij is een grote yoga-shala en naast de boerderij een grasveld voor buitenyoga. Op het terras met vuurplaats en in de gezellige huiskamer zullen we samen genieten van overheerlijke veganistische maaltijden van onze vegan chef en mede-yogi Karo Tak!

We hebben een gevarieerd programma voor jullie samengesteld met meditatie & pranayama, met lessen Jivamukti Yoga, Hatha Yoga en Yin Yoga door onze eigen Yoga Home teachers, met een silent walking meditation naar de stiltetuin en met massages die je optioneel ter plekke kunt reserveren. En natuurlijk is er Kirtan, buiten bij het kampvuur, op vrijdagavond en zaterdagavond! 

Aankomst is op vrijdag 18 juni vanaf 16.00 uur waarna we samen het weekend om 18.00 uur starten met de eerste warme maaltijd van Karo. Op zondag 20 juni sluiten we het weekend om 17.00 uur samen af met thee en wat lekkers.

De kosten voor het programma dat wij als The Yoga Home aanbieden is 225 Euro per persoon. Dat betreft alle lessen, meditatie en Kirtan, alle maaltijden (met onbeperkt water en thee) en het gebruik van de BlueWoods faciliteiten.

De kosten voor je overnachtingen hangen af van de keuze die je zelf maakt.

De volgende prijzen zijn voor 2 nachten:

  • kom je met je tentje dan betaal je 35 Euro p.p.
  • voor een ander kampeermiddel (zoals een camper) betaal je 45 Euro p.p.
  • voor een van de twee trekkershutten betaal je voor 2 personen 129 Euro per hut
  • voor de paalwoning betaal je voor 2 personen 149 Euro en voor 4 personen 189 Euro

Misschien vind je het leuk om één of meerdere nachten extra op de camping van Sylvia & Manfred bij te boeken, dat kan ook!  

We hopen dat je blij wordt van dit idee en het jezelf gunt om een paar dagen uit te pluggen en bij te tanken in een heerlijke groene omgeving met fijn gezelschap!

Als je interesse hebt en/of je wilt aanmelden, stuur ons dan een mailtje: info@theyogahome.nl

Laat ons dan ook weten hoe je wilt overnachten (tent, camper, trekkershut, paalwoning) en evt. met wie samen, dan geven wat dat door aan Sylvia & Manfred van BlueWoods zodat zij contact met je kunnen opnemen voor de boeking van je campingplek.   

BueWoods ligt op zo’n 20 minuten rijden van Eindhoven. Natuurlijk hopen we dat jullie zoveel mogelijk carpoolen, of beter nog; kom samen met de fiets!

Super als je erbij bent, bij onze eerste The Yoga Home Retreat!

Lieve groetjes van het The Yoga Home team, See You x

The Yoga Home: www.theyogahome.nl/ info@theyogahome.nl

BlueWoods: www.bluewoods.nl/ info@bluewoods.nl/ Gemondesestraat 8, 5298 NZ Liempde