Jivamukti september retreat

27 september t/m 1 oktober

In de midweek van 27 september tot en met 1 oktober organiseren we weer een Yoga Home retreat in Nederland! Ga je mee?

Deze midweek is een fijn cadeau aan jezelf! Vijf dagen lang kun je jezelf onderdompelen in Jivamukti Yoga, pranayama, meditatie en Kirtan; vegan eten, speciale activiteiten zoals de YOU GOT THIS lecture met Karo Tak, een Native Flute concert met Liesbet Leroy en EXPRESS YOURSELF met Sterre ter Beek; en alle dagen tijd voor massages, rust en vrije tijd. Laat je meenemen in dit avontuur met Jivamukti teachers Karo uit Amsterdam, Lea uit Berlijn en Francis en Esther!

Aankomst is op maandag 27 september vanaf 15.00 uur waarna we samen de midweek starten wat lekkers en een kopje thee. Op vrijdag 1 oktober sluiten we het weekend om 14.00 uur weer samen af na de lunch. De kosten voor het programma dat wij als The Yoga Home aanbieden is 595 Euro per persoon. Dat betreft alle lessen, meditatie en Kirtan, alle maaltijden (met onbeperkt water en thee)

Misschien vind je het leuk om één of meerdere nachten extra op de camping van Sylvia & Manfred bij te boeken, dat kan ook!

We hopen dat je blij wordt van dit idee en het jezelf gunt om een paar dagen uit te pluggen en bij te tanken in een heerlijke groene omgeving met fijn gezelschap!

Als je interesse hebt en je wilt aanmelden kan dat via de Eversports app, of op de website onder JOIN A CLASS en scroll daarvoor in het rooster menu naar “Prices” (of “Shop” op mobiel) en vind daar het Retreat bij onder producten!

 

Super als je erbij bent, bij onze eerste The Yoga Home Retreat!

Lieve groetjes van het The Yoga Home team, See You x

The Yoga Home: www.theyogahome.nl/ info@theyogahome.nl

 

TERUGBLIK EERST THE YOGA HOME RETREAT

“Wat een prachtige foto’s, fijne herinnering, thanks!💕🙏🏻💕

“Wat een geweldige foto’s en filmpjes. Het was echt FANTASTISCH 😘🥰❤️

“Wat een mooie foto’s 😍 en filmpjes 😬👌🏼

Dankjewel lieve allemaal. Ik heb zó genoten en kijk nu al weer uit naar de volgende keer😄🙏🏼💖🤗

“Het was een top weekend, ik heb ervan genoten. Dank jullie wel allemaal.

Liefs met een dikke knuf 💖💝💗

♥️full of gratefulness!! Ik hou van jou allemaal beautiful souls 🧞‍♂️🐮💕🌳🧘‍♀️ thank you for this 🙏

Looking forward to the next time!!!”

“Het was heerlijk om met zo’n groep lieve, warme mensen samen te zijn! Wat een fijne energie! Dankbaar om daar deel van uit te mogen maken. 🙏❤️

“Thuiskomen was wel even slikken, heimwee naar dit mooie weekend en gezelschap. Gelukkig veel herinneringen en liefde meegenomen. Dank aan iedereen ❤️🤗

“Weekend kwam op het perfecte moment, ik kan er weer ff tegen !Thank you all 😍😘